LEGO Star Wars Death Star Trench Run Diorama 75329

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta fram ditt inre jedifokus och återskapa ett minnesvärt ögonblick från Star Wars Nytt hopp med byggsetet Death Star Trench Run Diorama (75329). Fånga en ögonblicksbild av den gripande scenen med intrikata detaljer, från Dödsstjärnans yta till de klossbyggda modellerna av Darth Vaders TIE Advanced fighter och 2 TIE fighters i jakt på Luke Skywalkers X-wing.

Fäst skylten med Darth Vaders ord (”The Force is strong with this one”) för att fullborda detta nostalgiska mästerverk.Underbar gåvaDenna bygg- och uppvisningsmodell blir en perfekt present till dig själv eller till andra vuxna Star Wars™ fans och erfarna LEGO® byggare. Setet innehåller tydliga instruktioner som guidar dig genom varje steg i det avancerade bygget.Galaxen i dina händerAllt började för länge sedan, i en galax långt, långt borta.

Nu fortsätter sagan i ditt eget vardagsrum med LEGO Star Wars set. Utforska det spännande sortimentet med set speciellt utformade för vuxna, med andra dioramor som är nya för maj 2022.• Death Star Trench Run Diorama (75329) – Ta fram din kreativa Kraft och återskapa dramat i en ikonisk scen från Star Wars Nytt hopp med denna LEGO® bygg- och uppvisningsmodell• Fokusera på de intrikata detaljerna – Ta dig tid att återskapa Dödsstjärnans yta och Darth Vaders TIE Advanced fighter och 2 TIE fighters som jagar Luke Skywalkers X-wing• Utformat för att väcka nostalgiska minnen – Fäst skylten med Darth Vaders ord ”The Force is strong with this one” för att fullborda detta mästerverk• Bygg din samling – Detta set ingår i en serie samlarset med LEGO® Star Wars™ dioramor att bygga och visa upp, som vart och ett visar en minnesvärd scen från Star Wars• Presentidé – Ge detta högkvalitativa set med 665 delar i present till dig själv eller som födelsedagspresent eller julklapp till ett vuxet Star Wars™ fan eller en erfaren LEGO® byggare• Utformat för uppvisning – Denna byggbara Star Wars™ scen är 10 cm hög, 22 cm bred och 15 cm djup• Steg-för-steg-instruktioner – Med tydliga, illustrerade instruktioner som guidar dig genom detta komplexa bygge• Från en galax långt, långt borta direkt till dina händer – LEGO® Star Wars™ set för vuxna är utformade för sådana som du, som gillar att koppla av med roliga, meditativa och kreativa aktiviteter• Hög kvalitet – LEGO® klossar och delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta och säkra att sätta ihop• Testad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024