LEGO Star Wars Death Star Trash Compactor Diorama 75339

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inled ett kreativt uppdrag för att återskapa en legendarisk scen från Star Wars Nytt hopp med setet Death Star Trash Compactor Diorama (75339). Setet har massor av autentiska detaljer, som rörliga väggar och ett dianogahuvud.

Sätt Luke Skywalker och Han Solo (båda klädda som stormtruppssoldater), prinsessan Leia och Chewbacca i soppress 3263827 och C-3PO och R2-D2 vid soppressens kontrollpanel, där de försöker stänga av den. Fäst skylten med Han Solos ironiska replik (”One thing"s for sure.

We’re all gonna be a lot thinner.”) för att fullborda den nostalgiska uppvisningsmodellen.Roligt byggande utformat för digEn härlig present till dig själv, andra fans av den klassiska Star Wars™ trilogin eller erfarna LEGO® byggare. Setet innehåller steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom det komplexa bygget.En galax av glädjeAllt började för länge sedan, i en galax långt, långt borta.

Nu fortsätter sagan i ditt eget vardagsrum med en samling högkvalitativa LEGO Star Wars set för vuxna, med klassiska scener i fler byggbara dioramor. Väck din kreativa Kraft – Bygg dramat i en klassisk scen från Star Wars Nytt hopp med bygg- och uppvisningsmodellen Death Star Trash Compactor Diorama (75339) 6 omtyckta karaktärer väcker scenen till liv – Med 5 LEGO® minifigurer Luke Skywalker och Han Solo klädda som stormtruppssoldater, prinsessan Leia, Chewbacca och C-3PO, plus en LEGO droidfigur av R2-D2 Autentiska detaljer – Med rörliga väggar, ett dianogahuvud, kontrollpanel, plus en skylt med Han Solos replik ”One thing"s for sure.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024