LEGO Star Wars Dagobah Jedi Training Diorama 75330

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fokusera, du måste, för att bygga detta LEGO® Star Wars™ Dagobah Jedi Training Diorama (75330). Denna klossbyggda uppvisningsmodell har massor av direkt igenkännliga detaljer från en ikonisk scen ur Star Wars Rymdimperiet slår tillbaka.

Återskapa Yodas hydda i Dagobahs träsk och vingen på Luke Skywalkers sjunkna X-wing. Lägg till LEGO minifigurer av Yoda och Luke Skywalker, plus en LEGO droidfigur av R2-D2 (Luke och R2-D2 med dekorationer som är nya för maj 2022).

Fäst skylten med Yodas ord ”Do. Or do not.

There is no try” för att fullborda denna nostalgiska uppvisningsmodell.Steg-för-steg-instruktionerEn fantastisk presentidé till fans av den klassiska Star Wars trilogin. Setet innehåller tydliga bygginstruktioner så att även LEGO nybörjare kan njuta av den roliga, kreativa upplevelsen.En galax av glädjeAllt började för länge sedan, i en galax långt, långt borta.

Nu fortsätter sagan i ditt eget vardagsrum med en samling högkvalitativa LEGO Star Wars set för vuxna, med fler byggbara dioramor som skildrar minnesvärda scener.• Detaljerat Dagobah Jedi Training Diorama (75330) – Fokusera som jedimästaren Yoda när du återskapar en ikonisk scen från Star Wars Rymdimperiet slår tillbaka med LEGO® klossar• 2 LEGO® Star Wars™ minifigurer och en LEGO droidfigur – Väck den byggbara scenen till liv med Luke Skywalker och Yoda med sin käpp, plus R2-D2• Utformat för uppvisning – Bygg Yodas hydda på planeten Dagobah, plus vingen på Luke Skywalkers X-wing som sticker upp ur träsket. Fäst en skylt med ett citat av Yoda, ”Do.

Or do not. There is no try”• Bygg din samling – Detta set ingår i en serie samlarset med LEGO® Star Wars™ dioramor att bygga och visa upp, som vart och ett visar en omtyckt scen från Star Wars• Presentidé – Ge detta set med 1 000 delar i present till dig själv eller som julklapp eller födelsedagspresent till ett vuxet Star Wars™ fans, en hängiven LEGO® byggare eller någon som samlar på LEGO Star Wars dioramor• Byggbar Star Wars™ samlarmodell som väcker nostalgi – Detta diorama är 16 cm högt, 29 cm brett och 17 cm djupt• Steg-för-steg-guide – Är du nybörjare på LEGO® byggset? Inga problem.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024