Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Speed Champions Lotus Evija 76907

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) fångar den eleganta enkelheten och den innovativa designen hos verklighetens elektriska hyperbil. Setet är perfekt för barn och bilentusiaster i alla åldrar och erbjuder en engagerande byggupplevelse – fantastiskt för uppvisning och tävlingar med hög energi.Digitala bygginstruktionerTill denna samlarleksaksbil finns trycka och digitala bygginstruktioner.

Den interaktiva, digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har fantastiska verktyg för att zooma och rotera så att du kan visualisera modellen från alla vinklar medan du bygger.Återskapa ikoniska fordonLEGO Speed Champions lekseten innehåller miniversioner av världens ledande och mest välkända fordon. Dessa modeller är perfekta för uppvisning och för att iscensätta spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024