LEGO Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T 76912

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Samlarmodellen LEGO® Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T (76912) fångar utseendet hos den ikoniska muskelbilen. Setet, som är perfekt för barn från 8 år, bilentusiaster och alla som gillar den actionfyllda filmserien, erbjuder en uppslukande byggupplevelse och är perfekt för uppvisning och grymma fartfyllda biljakter och racing.

Ett fantastiskt tillägg till Speed Champions samlingen! Denna samlarleksak med en muskelbil har massor av autentiska detaljer, som formgjutna silverfärgade fälgar och ett coolt luftintag på huven Setet innehåller även en minifigur av Dominic Toretto, så det finns massor av inspiration för fantasifulla lekar.

Återskapa ikoniska fordon LEGO Speed Champions lekseten innehåller miniversioner av världens ledande och mest välkända fordon. Dessa modeller är perfekta för både uppvisning och spännande racingaction mot andra fordon i Speed Champions sortimentet.Återskapa muskelbilen från Fast & Furious – LEGO® Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T (76912), modellversion för barn, bilfantaster och fans av den actionfyllda filmserienVad finns i lådan? – Allt du behöver för att bygga en modellversion av 1970 Dodge Charger R/T, plus en minifigur av Dominic Toretto och en skiftnyckelEn samlarmodell för lek och uppvisning – Bygg Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T, visa upp den för vänner och njut av rolig racing och biljaktsaction mot andra fordon i Speed Champions sortimentetEn present för varje tillfälle – Detta LEGO® Speed Champions set med 345 delar kan ges som födelsedagspresent eller överraskning till barn från 8 år, bilfantaster och fans av den actionspäckade filmserienDimensioner – Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T är 5 cm hög, 17 cm lång och 7 cm bredInga batterier behövs – LEGO® Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T drivs av din egen fantasiInteraktiva bygginstruktioner – Zooma, rotera och visualisera modellen från alla vinklar med appen LEGO® Bygginstruktioner för smartphones och surfplattorHyllar innovation och design – LEGO® Speed Champions set låter barn och bilfantaster i alla åldrar utforska världens mest ikoniska fordonFokus på kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga medTestad säkerhet – Alla LEGO® byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024