LEGO Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro och Vantage GT3 76910

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det här är en vinnande kombination för fans av supersnabba bilar – byggsetet LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro och Aston Martin Vantage GT3 (76910), som fans kan samla, bygga och utforska. Dessa autentiskt detaljerade LEGO modeller erbjuder en givande byggupplevelse, är fantastiska att visa upp och grymma att tävla med!Digitala bygginstruktionerTill detta Speed Champions set finns trycka och digitala bygginstruktioner

Den interaktiva, digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har fantastiska verktyg för att zooma och rotera så att du kan visualisera modellen från alla vinklar medan du bygger.Hyllar innovativ designLEGO Speed Champions set erbjuder byggbara versioner av världens mest populära och innovativa fordon. Samlarmodellerna är roliga att bygga, perfekta för uppvisning och dramatiska tävlingar och ett utmärkt presentval för barn och bilentusiaster i alla åldrar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024