Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Speed Champions 1970 Ferrari 512 M 76906

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76906Byggsetet LEGO® Speed Champions 1970 Ferrari 512 M (76906) låter barn och bilentusiaster i alla åldrar bygga, utforska och samla på en ikonisk racerbil. Denna verklighetstrogna LEGO version är perfekt för lek och uppvisning och fångar själva essensen hos den legendariska enduranceracerbilen från 1970-talet – känd för sin imponerande prestanda och episka dueller på banan.Digitala bygginstruktionerTill denna samlarracerbil finns trycka och interaktiva, digitala bygginstruktioner.

Den intuitiva, digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har fantastiska verktyg för att zooma och rotera så att du kan visualisera modellen från alla vinklar medan du bygger.Hylla gedigen ingenjörskonstLEGO Speed Champions byggseten erbjuder miniversioner av världens ledande och mest välkända fordon. De högkvalitativa modellerna, som är populära bland både barn och vuxna, är perfekta för uppvisning och spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024