Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ninjago Crystal Kings tempel 71771

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Leksetet Crystal Kings tempel (71771) låter barn från 8 år återuppleva favoritscener från tv-serien NINJAGO® Crystallized. Templet har massor av coola detaljer och funktioner, som Crystal Kings tron, ett svävande fängelse och flera fällor.Ett lekset som förtrollar hängivna ninjafansKristalltemplet innehåller 6 minifigurer, som ninjafans kan iscensätta actionfyllda äventyr med.

Det finns 4 exklusiva ninjaminifigurer, Cole, Zane, Kai och Jay, plus en exklusiv minifigur av Crystal King med 4 armar och en hämndstensvakt med kristallrustning.En rolig digital upplevelse för LEGO® byggareTill leksetet finns interaktiva digitala bygginstruktioner som gör byggupplevelsen ännu roligare. I gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor finns verktyg för att zooma, rotera och visualisera modellen medan du bygger.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024