Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Minecraft Handelsposten 21167

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Minecraft™ Handelsposten (21167) är fullt med populära funktioner från Minecraft som inspirerar till oändliga, fantasifulla rollekar en exploderande gruva, ett fientligt skelett, en mystisk handlare och 2 lamor!Mångsidigt lekset med praktiskt Minecraft skojDet finns en massa saker som engagerar och underhåller barn i Minecraft gruvan Huvudpersonen Steve jobbar hårt med att gräva upp värdefulla tillgångar innan han går till handelsboden.

Men barn måste hjälpa honom att ta itu med en massa klassisk Minecraft action. Det är lamor på rymmen, en explosion, ett fientligt skelett att slåss mot, och handlaren verkar inte ha något att handla med! Eller har han det? Barn måste vrida handtaget för att avslöja de dolda föremålen.Ge liv åt bygget och kampen från Minecraft!Letar du efter den bästa födelsedagspresenten eller julklappen till ett Minecraft fan? LEGO Minecraft lekseten sätter alla figurerna och allt det roliga från onlinespelet direkt i barns händer.LEGO® Minecraft™ Handelsposten (21167) är ett mångsidigt, praktiskt lekset som är fyllt med oändlig, klassisk Minecraft action gruvarbete, explosioner, en mystisk handlare, ett fientligt skelett och 2 lamor på fri fot!Innehåller populära Minecraft™ karaktärer och varelser Steve, handlare, skelett och 2 lamor

Setet har också roliga funktioner som en exploderande gruva och en handelspost.Barn hjälper Steve att tampas med en massa Minecraft™ action. Det är en explosion vid gruvan, ettskelett att slåss mot, lamor att fånga och en handlare utan något att handla med – tills det hemliga handtaget vrids runt och varorna avslöjas.Det här roliga leksetet är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som vill ta sina Minecraft™ äventyr till en helt ny nivå.Minecraft™ modellen är 14 cm hög, 14 cm bred och 9 cm djup och är utformad för att inspirera till oändliga rolleksäventyr.

För ännu mer skoj kombineras setet enkelt med andra LEGO® Minecraft leksaker.Inga batterier krävs – bara nyfikna barns fantasi! Praktisk lek är ett bra sätt att utveckla barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.Tydliga, tryckta bygginstruktioner hjälper barn att direkt börja utforska de välbekanta Minecraft™ miljöerna och ha roligt med funktionerna och de coola karaktärerna.LEGO® Minecraft™ byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnslekupplevelser till en ny dimension!LEGO® byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024