Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Minecraft Creeper attacken 21177

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 21177LEGO Minecraft Creeper attacken (21177) är en perfekt present till barn från 7 år, med massor av Minecraft karaktärer, tillbehör och funktionerMycket skoj i ett litet set för Minecraft spelareEtt kompakt och klassiskt Minecraft äventyr där barn kan roa sig med Steve, en av spelets hjältefigurer, en griskulting, en kyckling och en exploderande Creeper. Barn kan först vara kreativa med järnmalmsblocket vid arbetsbänken, ta hand om djuren, odla sockerrör och dekorera platsen med vallmo.

Sedan får de använda svärdet för att besegra den exploderande Creeper och avsluta striden genom att trycka på ett särskilt detoneringsblock, så att den exploderande Creepern smäller i luften. När all action lugnat sig för dagen är detta roliga set perfekt att visa upp i barnrummet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024