Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Jurassic World T. rex – rymning 76956

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76956Är du redo att bestämma handlingen? Bygg- och uppvisningsmodellen LEGO® Jurassic Park T. rex – rymning (76956) är lika värd att ses igen som den episka Jurassic Park-scenen som inspirerade den.

Setet har en rörlig T. rex som trampar på en vält, krossad Ford Explorer, ytterligare en Ford Explorer och ett krossat ”elektriskt” stängsel. Återskapa dramat med minifigurer av Alan Grant, Ian Malcolm, Tim Murphy och Lex Murphy, byggbara mörkerglasögon, en nödraket och 2 vattenglasdelar, plus många flerreferenser till den berömda scenen.Underbar gåvaDen här samlarmodellen är en perfekt present till dig själv eller andra vuxna fans av Jurassic Park och erfarna LEGO byggare som älskar dinosaurier.

Steg-för-steg-instruktioner medföljer, så du kan koppla av och njuta av en nostalgisk, kreativ resa.Packa upp och varva nerVälkommen till LEGO set för vuxna – en zon av zen för handgripliga gör-det-själv-projekt. Här finns ett LEGO set för alla, från filmmagi till världens underverk, popkulturikoner och mycket mer. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024