LEGO Jurassic World T. rex & atrociraptor – dinosaurieflykt 76948

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans kan återskapa spännande action från filmen Jurassic World Dominion med leksetet T. rex & atrociraptor – dinosaurieflykt (76948). Setet, som blir en fantastisk present till trendsättande barn från 8 år, har en byggbar marknad och en långtradare, plus en atrociraptor- och en T. rex-figur.

Marknaden har en T. rex-inhägnad med flyktfunktion, och långtradaren har plats för 2 atrociraptorer (du hittar ytterligare en atrociraptor i setet 76945).Roliga rollekarSetet innehåller 4 minifigurer, Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt och Soyona Santos, plus 2 bedövningspistoler för att inspirera till kreativa berättelser. Steg-för-steg-instruktioner medföljer så att även LEGO® nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, och setet kan med fördel kombineras med atrociraptor – cykeljakt (76945) för ännu fler actionlekar.Roliga dinosaurieäventyr!LEGO Jurassic World sortimentet innehåller högkvalitativa set för byggare i alla åldrar, med formgjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer, imponerande byggnader och coola fordon för lek och uppvisning.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024