Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Jurassic World Pteranodonjakt 76943

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Små barn kan lära sig bygga och rolleka spännande Jurassic World berättelser med leksetet Pteranodonjakt (76943) för barn från 4 år, med en leksaksbuggy, ett fiskstånd och en kajmodell. Setet, som är en fantastisk presentidé för dinosaurieälskande barn, innehåller även en rörlig pteranodonfigur och 2 minifigurer med fiskespö och lassotillbehör för att inspirera till kreativ lek.Digitala instruktionerDe enkla bildinstruktionerna är perfekta för barn som håller på att lära sig läsa.

Kolla även in gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där du hittar digitala instruktioner plus visningsverktyg för att zooma och rotera, vilket gör byggandet ännu roligare.Bygg tillsammansLEGO 4+ byggleksaker introducerar små barn till en stor värld med filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. De är speciellt utformade med startklossar så att även nybörjare kan bygga fordon, byggnader och annat med bara lite hjälp från ett äldre syskon eller en vuxen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024