LEGO Harry Potter Hogwarts magisk kappsäck 76399

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det personliga och bärbara setet LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ magisk kappsäck (76399) för barn från 8 år är fullpackat med en magisk blandning av anpassningsbara platser och personer från filmerna om Harry Potter.Sätt skoj på Hogwarts i barns händerBarn kan lägga till olika elevhemsfärger och roliga klistermärken, precis som på Hogwarts-elevernas ikoniska kappsäckar, för att skapa en egen kappsäck i LEGO klossar. Bland innehållet finns en stor mängd minifigurdelar – däribland olika frisyrer och hudfärger – så att barn kan bygga upp till 6 karaktärer från filmerna om Harry Potter och designa egna nya Hogwarts-elever.

En stor blandning av anpassningsbara möbler och tillbehör från filmerna ger barn idéer och inspiration att väcka sina fantasifulla Hogwarts-äventyr till liv. Det finns dessutom 3 klassiska filmberättelser att iscensätta sorteringsceremonin, en fest i stora salen och sällskapsrummet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024