LEGO Harry Potter Hogwarts innergård: Sirius räddning 76401

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inspirera häxor, trollkarlar och mugglare från 8 år att utforska en magisk värld av fantasifull lek med LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ innergård Sirius räddning (76401).En högtflygande räddning på HogwartsDetta mångsidiga lekset är baserat på minnesvärda scener från Harry Potter och fången från Azkaban™. Setet innehåller tre ikoniska minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™ och Sirius Black™ – och den populära hippogriffen Vingfåle, som har rörliga vingar och plats på ryggen för en minifigur.

En fängelsecell högt uppe i Hogwarts torn är platsen för en våghalsig räddning, och Harrys berömda tävlingskvast Åskviggen är där för att snabbt ta barn till nästa magiska äventyr! Gratisappen LEGO Bygginstruktioner låter barn se, zooma och rotera modellen medan de bygger, vilket gör byggprocessen uppslukande och interaktiv Detta modulset kan sättas ihop med andra set i serien för att skapa hela slottet Hogwarts.Magiska äventyr – LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ innergård Sirius räddning (76401) erbjuder massor av roliga rollekar, från en våghalsad fängelseräddning till en spännande flygtur på hippogriffen VingfåleIkoniska karaktärer – Setet innehåller minifigurerna Harry Potter™, Hermione Granger™ och Sirius Black™ och hippogriffiguren Vingfåle med rörliga vingar och plats på ryggen för en passagerareFantasifulla lekmöjligheter – Barn kan återskapa den ikoniska räddningsscenen från Harry Potter och fången från Azkaban™ och hitta på egna oändligt förtrollande berättelserEn förtrollande present – Detta actionfyllda lekset med massor av funktioner blir en magisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till fans av Harry Potter™ från 8 årMassor att utforska – Detta mångsidiga set är 31 cm högt, 22 cm brett och 10 cm djupt, vilket gör det roligt att bygga, leka med och visa uppMagiska moduler – Denna leksak ingår i en serie modulset som kan sättas ihop till ett helt Hogwarts™ slott.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024