Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Harry Potter Fawkes, Dumbledores fenixfågel 76394

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EGO® Harry Potter™ Fawkes, Dumbledores fenixfågel (76394) är en realistisk modell av den ikoniska fenixfågeln från filmerna om Harry Potter som barn kan visa upp – och ”flyga” med – för alla sina vänner.Byggbar modell av fenixfågeln Fawkes med ”flygande” vingarDenna klossbyggda modell med 597 delar återskapar de eldiga fjädrarna, den kraftfulla näbben och Fawkes graciösa flykt. Modellen är inte bara givande att bygga och imponerande att visa upp – den har också realistiskt ledade vingar som rör sig.

Barn behöver bara vrida på handtaget längst bak för att få de ledade vingarna att flaxa graciöst och visa upp Fawkes vingspann på 35 cm. Samlarmodellen står på en robust bas tillsammans med LEGO minifiguren Albus Dumbledore™ och en mindre figur av Fawkes.• Harry Potter™ fans kommer att trollbindas av LEGO® Harry Potter Fawkes (76394).

Modellen har imponerande detaljer och en mekanism som får de ledade vingarna att graciöst röra sig upp och ner.• Denna autentiska modell visar fenixfågeln Fawkes på en robust bas med handtag längst bak för att kontrollera vingarna. Innehåller också LEGO® minifiguren Albus Dumbledore™ och en mindre figur av Fawkes.• Vrid på handtaget baktill för att aktivera mekanismen som styr vingarna upp och ner, med smart utformade leder som ger realistiska vingrörelser.• Om du letar efter en speciell present till ett Harry Potter™ fan kommer denna rörliga, detaljerade uppvisningsmodell av fenixfågeln Fawkes att fängsla alla från 10 år.• Denna mekaniska modell av Fawkes har ett vingspann på 35 cm och är 24 cm från näbb till stjärt – en imponerande modell som garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig.• De ledade, rörliga vingarna drivs enbart av den handstyrda mekanismen på leksakens baksida – inga batterier behövs.• Tydliga instruktioner gör byggprocessen givande och lämnar en känsla av tillfredsställelse och glädje när modellen är färdigbyggd.• LEGO® Harry Potter™ leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024