Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Heartlake Citys biograf 41448

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Låt barn uppleva en glamorös och glittrig filmpremiär med detta biografset, som innehåller 3 minidockor inklusive en stjärnfigur.Överraska barn med en röda mattan-lekupplevelse där de kan låtsas gå på filmpremiär på LEGO® Friends Heartlake Citys biograf (41448). Denna present för barn innehåller en biograf i jugendstil med massor av autentiska detaljer, som VIP-område, popcornkiosk och slushmuggar.

Komplett med en stjärna som är redo att ge autografer till sina fans. Denna leksak innehåller allt barn behöver för att uppleva en glamorös kväll på biografen.

I regissörsstolen Modellen har gångjärn så att barn kan öppna den för att komma åt VIP-rummet med sittplatser för 5 av deras mest fantastiska vänner. Karaktärerna kan ”titta på” filmen på skärmen, som också kan vändas för att ge plats för en telefon så att barn kan låtsas vara regissör och visa sina egna filmer.

Realistiska rolleksäventyr LEGO Heartlake City födelsedagspresenter för barn är fullspäckade med verkliga detaljer och igenkännliga karaktärer. De uppmuntrar barn att skapa en kreativ värld av roliga rollekar, på egen hand eller med vänner och familj.Överraska ett filmtokigt barn med LEGO® Friends Heartlake Citys biograf (41448).

Det är premiärkväll på denna biograf i vintagestil, med röd matta och en glamorös LEGO Friends filmstjärna!Detta lekset med gångjärn innehåller en biljettdisk och röd matta på ena sidan och kan öppnas för att skapa en biosalong, en toalett och en popcornkiosk Innehåller LEGO® Friends Andrea och 2 andra minidockor.Barn kan rolleka som superfantasten Andrea eller filmstjärnan Amelie, eller låtsas sälja biljetter och popcorn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024