LEGO Star Wars Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader 75334

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Återupplev en glödhet kamp mellan Obi-Wan Kenobi och Darth Vader med detta byggbara LEGO® Star Wars™ lekset (75334). Setet innehåller ett slagfält med 2 roterande stridsplattformar, en eldbarriär med pop-up-funktion som delar slagfältet och en gruvvagn som kan vältas.

Dessutom ingår 4 LEGO minifigurer – Obi-Wan Kenobi och Darth Vader med ljussablar, Tala Durith och droiden NED-B – för att iscensätta scener från Star Wars Obi-Wan Kenobi.Unik Star Wars gåva till barn från 8 årFunderar du på att köpa detta set i present till ett Star Wars fan som är nybörjare på LEGO set? Inga problem – setet innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner som guidarObegränsad kreativ lekLEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars världen sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett av koncernens mest framgångsrika teman, med en mängd coola, byggbara modeller som uppskattas av alla åldrar.Stridsset med Obi-Wan Kenobi vs.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024