Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DUPLO My First Djurtåg 10955

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Introducera små barn till djurens värld och få utvecklingsmässiga fördelar med det byggbara djurtåget som kan dras.Alla barn älskar djur, eller hur? Ge ett litet barn den perfekta introduktionen till djurriket med LEGO® DUPLO® My First Djurtåg (10955). En djurparad som kan dras Det finns massor för små djurälskare att göra med elefanten, tigern, giraffen och pandan.

När de bygger och bygger om, radar upp vagnarna, sätter fast djuren och tar loss dem från tåget för att stapla dem ovanpå varandra utvecklar de finmotoriska färdigheter och utforskar en magisk värld av fantasifull rollek. Innovativa funktioner, som giraffens böjbara hals, gör denna lekfulla pedagogiska leksak ännu roligare.

Med byggkort med bilder av modellerna i naturlig storlek kan barn lägga klossarna över bilderna när de bygger. För ännu mer skoj kan barn koppla ihop tåget med andra DUPLO leksaker med hjul.

Pedagogiska leksaker för barn LEGO DUPLO leksaker sätter fri lek, eget uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och barn dela värdefulla utvecklingsmilstolpar när de leker tillsammans.Överraska ett litet barn med detta förtrollande LEGO® DUPLO® My First Djurtåg (10955).

Denna mångsidiga leksak innehåller 4 byggbara djur som är perfekta för små händer att plocka upp, placera och dra.Innehåller byggbar elefant (4 delar), tiger (2 delar), giraff (3 delar) och panda (2 delar), plus 4 ”vagnar” med hjul att dra.Barn bygger och bygger om, radar upp vagnarna, ställer djuren på och bredvid tåget och staplar dem ovanpå varandra, och utvecklar finmotoriska färdigheter medan de har kul med fantasifulla rollekar.Detta lekset för barn från 18 månader har allt handgriplig kreativitet, fantasifulla lekmöjligheter och utvecklingsmässiga fördelar. Det är en perfekt present för små barn.Modellen är 14 cm hög, 45 cm lång och 6 cm bred.

Perfekt för små händer att plocka upp och leka med.Innehåller byggkort som visar bilder av modellerna i naturlig storlek. Barn kan placera klossarna över bilderna när de bygger, medan föräldrar kan lära sina barn om färger och former.De olika djuren har olika byggsvårighetsgrader för att uppmuntra små barns byggfärdigheter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024