LEGO DUPLO Disney Musse och Mimmis födelsedagståg 10941

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10941Fira i Disneystil med Musse, Mimmi och Pluto ombord på LEGO® födelsedagståget. Fullspäckat med lekmöjligheter, pedagogiskt skoj och Disneymagi!Fira ett litet barns födelsedag med stil med detta underbara LEGO® DUPLO® | Disney Musse och Mimmis födelsedagståg (10941)

Det är fullspäckat med pedagogiska aktiviteter och innehåller favoritkaraktärer från Disney. Detta premiumset är det perfekta sättet att introducera förskolebarn till siffror, kreativt byggande och Disneymagi! Lekfullt lärande för unga sinnen Små barn följer med Disneys Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto när de kör födelsedagståget och gör stopp för att leka och lära med aktiviteterna ombord

Detta färgglada byggset utvecklar finmotoriska färdigheter när barn bygger tåget och staplar sifferklossarna, inspirerar till kreativitet när de dekorerar vagnarna och utvecklar sociala färdigheter när de rolleker med de omtyckta Disneykaraktärerna. Utveckla färdigheter med välkända Disneykaraktärer Alla LEGO DUPLO | Disney byggset är smart utformade med fantasifulla funktioner och ikoniska karaktärer så att föräldrar och små barn kan dela oändliga lekstunder och värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar.LEGO® DUPLO® ǀ Disney Musse och Mimmis födelsedagståg (10941) är ett premiumset för förskolebarn, fullspäckat med pedagogiska aktiviteter, fantasifulla lekmöjligheter och Disneymagi!Innehåller de ikoniska Disneykaraktärerna Musse Pigg, Mimmi Pigg och Pluto, ett byggbart tåg i 3 sektioner, byggbar födelsedagstårta med ljus, 5 stapelbara sifferklossar och tillbehör.Barn utvecklar finmotoriska färdigheter när de bygger och leker med tåget, lär sig att känna igen siffror när de staplar klossarna och utvecklar social och känslomässig medvetenhet när de rolleker med Disneykaraktärerna.För byggare från 2 år

Denna fantastiska present gör varje litet barns födelsedagskalas till något att minnas.Tåget är 15,5 cm högt, 35,5 cm långt och 13,5 cm brett. Denna mångsidiga, småbarnsvänliga byggleksak kan användas i massor av olika underhållande lekar.Smart utformad med delar som är lätta för små händer att plocka upp och placera, och med roliga tillbehör som uppmuntrar till rollek en gitarr, rörliga ballonger, presenter och Mimmis tygklänning.Enkla instruktioner gör det lätt för föräldrar att dela en rolig byggupplevelse med sitt barn.Alla LEGO® DUPLO® │ Disney byggset är smart utformade med fantasifulla funktioner och välkända karaktärer, så att föräldrar och små barn kan njuta av oändlig lek och dela utvecklingsmässiga milstolpar.LEGO® DUPLO® delar uppfyller de striktaste branschstandarderna för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.LEGO® DUPLO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta barnsäkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024