Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DUPLO Brandstation & helikopter 10970

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® DUPLO® Rescue Brandstation & helikopter (10970) är ett stort lekset med massor av coola detaljer och fascinerande funktioner för att inspirera barn från 2 år.Ännu en hektisk dag på brandstationenBrandmännen glider nerför rutschkanan, sätter sig i knuffa-och-kör-brandbilen och ger sig iväg genom den stora svängdörren med blinkande ljus och sirenen på (batterier ingår). Uppe på taket lyfter en helikopter för att hjälpa till.

När all action är över är det dags för brandövning, en välförtjänt pizza och sedan läggdags – så alla är utvilade inför nästa hektiska dag. Detta set, som är speciellt utformat för förskolebarn, har massor av utvecklande lekmöjligheter som förbättrar barns finmotorik, känslomässiga medvetenhet och mycket mer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024