Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DOTS Klisterlappar storpack 41957

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Har du ett barn från 6 år som älskar pyssel och vill dekorera allt? Båda intressena får sitt med det roliga setet LEGO® DOTS Klisterlappar storpack (41957)! Detta kreativa set innehåller 5 självhäftande 8x8-klisterlappar i klara färger som kan fästas på alla hårda, släta ytor, plus över 450 färgglada plattor, däribland 10 slumpmässiga dekorerade plattor, och en plattborttagare Barn kan enkelt och intuitivt skapa 1 stor design eller flera mindre för att matcha sitt intresse och visa upp sin stil, och lapparna kan designas om precis när som helst.Dekorera precis alltDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet när de skapar och dekorerar de olika seten.

Allt är möjligt med detta kreativa storpack med 5 klisterlappar eftersom magin och kontrollen ligger i barns fantasi. DOTS set är fantastiska som överraskning eller rolig födelsedagspresent till kreativa barn som vill hänga på de hetaste trenderna.Designa, fäst, visa upp x 5 – Överraska ett trendsättande barn som älskar pyssel med aktivitetssetet LEGO® DOTS Klisterlappar storpack (41957).

Den kreativa leken börjar när brickan öppnasKreativitet överallt – Barns fantasi och designfärdigheter främjas när de leker med detta storpack, med 5 klisterlappar i 8x8-format och olika färger, över 450 plattor och ett inspirationshäfteFantasi på en bricka – Detta LEGO DOTS set kan användas individuellt för rolig, självhäftande originalitet. Barn kan även använda andra Extra DOTS påsar eller Massor av DOTS lådor (säljs separat) för att utöka sina mönsterHögkvalitativ present för barn från 6 år – Alla pysselfans kommer att älska detta anpassningsbara set.

Lapparna i 8x8-format och de färgade och dekorerade plattorna blir en rolig present till barn som vill sätta trender på lekplatsenRolig design i fickstorlek – Varje 8x8-märke är 6 kvadratcentimeter, så det finns det gott om utrymme för barn att vara kreativa och visa upp sin stil var de än fäster demBörja dekorera direkt – I förpackningen finns enkel inspiration som gör det lätt att skapa och massor av färgglada plattor så att barn kan skapa iögonfallande design som sticker ut överalltDesignfrihet och självförtroende – Detta LEGO® DOTS set står för fri kreativitet. Klisterlapparna är färdiga att dekorera och erbjuder lagom stora möjligheter att bygga barns fantasi och självkänsla genom lekObegränsad lek och självuttryck – LEGO® DOTS seten introducerar barn till glädjen i LEGO lek när de skapar och specialdesignar egna kreativa pysselsakerKvalitet utan kompromisser – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO® delar stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gångSäkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att setet Klisterlappar storpack uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024