LEGO DOTS Godiskattunge – armband och bagagetagg 41944

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Uppmuntra ett barns kreativa sida med det lekfulla pysselsetet LEGO DOTS Godiskattunge – armband och bagagetagg (41944). Setet, som är utformat för barn från 6 år, innehåller ett flexibelt armband och en bagagetagg med ring att hänga i, plus massor av pastellfärgade, färgglada och skimrande plattor som är enkla och intuitiva att dekorera med.

Setet erbjuder barn 2 grundmodeller att använda för att utforska självuttryckande bygglekar om och om igen. Fantastiskt för roliga, vardagliga lekstunder, med modeller som barn kan ha på sig eller dela när de är färdiga.

Utöka skapandet med en påse Extra DOTS – serie 6 (säljs separat) med mer plattor och mer skoj!Lek precis som du villDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet medan de skapar och dekorerar de olika seten Allt är möjligt med detta set – precis som med alla andra DOTS set (säljs separat) – eftersom magin och kontrollen ligger i barns fantasi.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024