LEGO DOTS Enhörning – Kreativt familjepack 41962

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta nästa familjestund till en ny nivå med setet LEGO® DOTS Enhörning – Kreativt familjepack (41962)! Setet är utformat för barn och pysselfantaster från 6 år och innehåller 5 olika DOTS bakgrunder i form av 2 smala armband, ett enhörningspennställ med avtagbart lock, en liten anslagstavla och en girlang med snöre, plus massor av färgglada plattor och 3 förpackningar med bokstavsplattor att dekorera med Barn kan sätta ihop de olika leksakerna på egen hand eller i grupp och skapa oändliga meddelanden och mönster för att uttrycka sig precis som de vill.Säg det på ditt sättDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet medan de skapar och dekorerar de olika seten.

DOTS set har massor av möjligheter för att inspirera kreativa barn till fantasifulla lekar.Skapa, dela, använd – Uppmuntra ett barns intresse för pyssel med setet LEGO® DOTS Enhörning – Kreativt familjepack (41962). Det roliga skapandet börjar när lådan öppnasFritt självuttryck – Utvidga barns kreativitet och innovativa färdigheter medan de utforskar detta set, med 5 fantasifulla DOTS bakgrunder plus massor av färgade plattor och 3 förpackningar med bokstavsplattorFira med en låda – Setet hjälper till att inspirera barns fantasi, både på egen hand och i grupp.

Barn kan även lägga till andra LEGO® DOTS Extra DOTS påsar eller Massor av DOTS lådor (säljs separat) för att utöka sina mönsterEn pysselfest för barn från 6 år – Pysselfantaster kommer att älska detta set. Blandningen av bärbara saker och användbara inredningsprylar, plus massor av färgade plattor och bokstavsplattor, gör det roligt att skapa om och om igenDesigna om när som helst – Anslagstavlan är 14 cm hög och 12 cm bred, så det finns massor av plats på den och de andra 4 föremålen för barn att låta fantasin flödaBörja dekorera direkt – I förpackningen finns enkel inspiration som gör det lätt att skapa med bokstavsplattor och plattor i en mängd olika färger, så att barn kan skapa mönster som verkligen sticker utDesignfrihet och självförtroende – Detta LEGO® DOTS set står för fri kreativitet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024