LEGO DOTS Bagagetaggar storpack – Meddelanden 41949

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Letar du efter en rolig pysselpresent? Då ska du kolla in LEGO® DOTS Bagagetaggar storpack – Meddelanden (41949). Setet, som är utformat för barn från 6 år, innehåller 5 platta bagagetaggar med nyckelringar och massor av färgglada, skimrande, dekorerade plattor och plattor med bokstäver.

De 5 bagagetaggarna är lätta och intuitiva att designa och anpassa, så barn kan ta med sig sina meddelanden vart de än går. Setet är perfekt för gruppaktiviteter eller lek på egen hand, med modeller som barn kan ha på sig eller dela med sig av så fort de är färdiga.

Utöka skapandet med en påse Extra DOTS – serie 6 (säljs separat) för ännu fler plattor och mer skoj!Lek precis som du villDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet medan de skapar och dekorerar de olika delarna Allt är möjligt med detta storpack – precis som med alla andra DOTS set (säljs separat) – eftersom magin och kontrollen ligger i barns fantasi.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024