LEGO Disney Princess Familjen Madrigals hus 43202

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans av Disneys Encanto i alla åldrar kommer att älska det färgglada setet LEGO® ǀ Disney Familjen Madrigals hus (43202), med ett trevåningshus, ett ark med klistermärken att dekorera huset med, tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen.

Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!Lek hela dagenDenna byggbara leksak inspirerar till oändlig lek, med färger, funktioner och detaljer som sätter fart på barns känsla för magi

Setet har massor av fantasifulla tillbehör, däribland ett dragspel, en grammofon och ett paraply, och kan lekas med som det är eller i kombination med andra LEGO ǀ Disney set (säljs separat).Ikoniska filmkaraktärerLEGO ǀ Disney setet innehåller 2 mikrodockor och 1 mikrodocka – Disneys Abuela, Mirabel och Antonio – plus en kapybara och LEGO fjärilsfigurer. Denna högkvalitativa leksak är en cool present till barn som vill skapa nya trender i lekparken. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024