LEGO Disney Princess Elsa och Nokk - Sagoboksäventyr 43189

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska barn som gillar Disneys Frost 2 med en mikrovärld med Förtrollade skogen och Mörka havet, 3 mikrodockor, 3 LEGO® figurer och roliga lekstartare.Barn kan utforska scener och berättelser från Disneys Frost 2 i det fantasifulla setet LEGO® | Disney Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr (43189). Detta set innehåller en anpassningsbar bok som kan öppnas och ett ark med klistermärken att dekorera den med, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS.

Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen låter även yngre byggare känna sig som mästerbyggare ...

grymt! Portabla rollekar Barn får massor av kreativt skoj med detta portabla set De kan leka med det separat eller med andra LEGO | Disney set, och det är fullmatat med funktioner och lekstartare som inspirerar fantasin.

Favoritkaraktärer och spännande scener Detta kreativa LEGO | Disney set hjälper barn att snabbt börja leka med 3 mikrodockor – Iduna och 2 versioner av Disneys Elsa – plus LEGO figurerna Olof, Nokk och stenjätten. Sagoboken är en fantastisk present till barn som förtjänar en vardagsgåva.Uppmuntra spännande, filmbaserade rollekar eller kreativt skoj med setet LEGO® | Disney Elsa och Nokk – Sagoboksäventyr (43189).

Lekarna börjar med att öppna boken!Vad väntar i Förtrollade skogen och där bortom? Detta coola set innehåller en öppningsbar bok med 2-sidigt bygge i mitten, klistermärken och massor av lekstartare för fantasifulla lekar.Dessa älskade mikrofigurer, inklusive Disneys Elsa, Olof, stenjätten, Nokk och Iduna, är redo för äventyr i denna byggbara leksak eller tillsammans med andra set för nya berättelser och lekar.Alla som gillar Disneys Frost 2 kommer att älska detta set Boken kan öppnas för att avslöja en komplett mikrovärld som kommer att underhålla som överraskning, julklapp eller födelsedagspresent till pojkar och flickor från 5 år.Bärbara äventyr.

När boken är öppen är den 23 cm bred, 12 cm djup och 8 cm hög. Detta set är stort nog för nya eskapader och lagom litet att packa ner för skoj på resande fot.Tryckta instruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma och visualisera sina modeller när de bygger.Med detaljerade mikrodockor och igenkännbara scener är detta byggbara leksakshus från Disneys Frost 2 fyllt med lekstartare som uppmuntrar till fria, kreativa lekar som bidrar till att utveckla viktiga färdigheter.LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024