LEGO Disney Princess Askungens kungliga vagn 43192

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska Disneyfans med detta kreativa set, med en vacker vit och guldfärgad vagn, 2 minidockor, plus en LEGO® mus och 2 LEGO hästfigurer.Magi och äventyr väntar alla som gillar Disneys Askungen med det detaljerade setet LEGO® | Disney Askungens kungliga vagn (43192). Utöver den fantastiska vagnen innehåller setet även tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS.

Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som riktiga mästerbyggare ... grymt! Spännande rollekar Barn kan utforska sina fantasier om Disneyprinsessor med detta byggbara lekset

Vagnen kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO | Disney set för fler roliga berättelser. Setet är också perfekt som bara-för-att-gåva eller födelsedagspresent till unga fans av Disney Princess.

Underbara karaktärer som sätter igång lekarna Detta Disney Princess byggset innehåller minidockorna Askungen och den goda fen, plus Gus och 2 LEGO hästfigurer. Setet hjälper barn att snabbt komma igång och leka, med flera roliga lekstartare som inspirerar dem att dyka ner i en fantasifull värld av magi och äventyr.Inspirera till spännande rollekar eller oändliga kreativa lekar med det söta setet LEGO® | Disney Askungens kungliga vagn (43192) – en underbar överraskning till barn och alla som gillar Disneys Askungen.Upptäck en vagn med plats för 2 minidockor, en pumpaodling med ett litet bord och en skattkista som får plats längst bak på vagnen, plus 3 LEGO® djurfigurer.Detta fantastiska LEGO® | Disney set är fullpackat med roliga tillbehör, som en balinbjudan, trollstav, krona och glasskor.

Perfekt för att iscensätta favoritfilmscener eller fria rollekar.Alla som gillar Disneys Askungen kommer att älska detta set. Den gyllene och vita vagnen med hästar är en spännande julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till pojkar och flickor från 6 år.Vagnen med hästar är 13 cm hög, 27 cm lång och 9 cm bred – perfekt för lek och uppvisning och uppmuntrar till massor av kreativa rollekar.Tryckta instruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma och visualisera sina modeller medan de bygger.Ge små barn fantastiska karaktärer och scener att spela upp med LEGO® | Disney seten

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024