LEGO Disney Princess Askungen och prinsens slott 43206

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Slottsbyggare eller Disney Princess fans från 5 år får massor av lekmöjligheter med setet LEGO® ? Disney Askungen och prinsens slott (43206), med ett 3-våningsslott, 3 minidockor och 2 LEGO djurfigurer, plus interaktiva digitala bygginstruktioner som gör byggandet extra roligt. I gratisappen LEGO Bygginstruktioner finns intuitiva verktyg som hjälper barn att visualisera modellen medan de bygger.Handgripliga lekarDetta detaljerade set har massor av funktioner och tillbehör som förstärker det roliga när barn rolleker och återupplever sina favoritscener eller skapar sina egna.

Slottet har en balsal med snurrande dansgolv, en klädkammare där barn kan byta ut Askungens klänning, en garderob med fungerande kattlucka och ännu mer som uppmuntrar till oändligt kreativa lekar.Massor av roliga karaktärerDetta set gör att leken snabbt kommer igång med minidockor av Disneyprinsessan Askungen, prinsen och Askungens elaka styvmor plus LEGO djurfigurer av Gus-Gus och Lucifer. Setet är en imponerande gåva till alla Disneyfans.Fria lekar – Ge någon som älskar Disneyprinsessor eller ett barn som gillar slott en gåva full av detaljer som inspirerar fantasin med setet LEGO® ? Disney Askungen och prinsens slott (43206)Kreativitet i en låda – Detta set med 365 delar innehåller ett slottsbygge med 3 våningar med olika rum och funktioner, 3 minidockor, 2 LEGO® djurfigurer och massor av tillbehör som väcker leken till livOmtyckta karaktärer – Detta set är utformat för obegränsade äventyr, med Disneyprinsessan Askungen, prinsen och Askungens elaka styvmor, plus LEGO® djurfigurer av Gus-Gus and LuciferRolig present för barn från 5 år – Disneyfans kommer att älska detta set med massor av fantasifulla möjligheter, med ett ikoniskt slott baserat på en Disneyfilm.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024