Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Disney Princess Ariel, Belle, Askungen och Tianas sagoboksäventyr 43193

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spännande äventyr väntar Disney Princess-fans i setet LEGO® ? Disney Ariel, Belle, Askungen och Tianas sagoboksäventyr (43193). Denna byggbara leksak innehåller ett slott med höjbar bro, klistermärken att dekorera det med och en vagn, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS.

Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ...

grymt!Lek var som helst, när som helstBarn får massor av kreativa lekalternativ med detta portabla lekset Det kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO ? Disney set, och är fullpackat med funktioner och fantasifull inspiration.Favoritkaraktärer och spännande scenerDetta kreativa LEGO set låter barn komma igång med lekarna snabbt med 4 mikrodockor – Disneys Askungen, Tiana, Belle och Ariel – plus LEGO figurerna Gus, Lumiere, en delfin och en groda.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024