LEGO Disney Princess

22 Produkter
Letar du efter saker i kategorin LEGO Disney Princess? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin LEGO Disney Princess. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin LEGO Disney Princess så har du kommit rätt.
Sortera
Visa fler

LEGO Disney Princess

Hitta produkter inom kategorin LEGO Disney Princess till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom LEGO Disney Princess.

Lego kallas ett system av byggelement av plast som utvecklades 1949 av dansken Godtfred Kirk Christiansen (1920-1995). Det tillverkas och säljs av det danska leksaksföretaget Lego A/S. Lego kommer från danskans leg godt, på svenska "lek bra". Lego är ett familjeföretag som ingår i ägarfamiljens finansbolag Kirkbi A/S. Huvudkontoret ligger i Billund. Företaget startades av Ole Kirk Christiansen (1891-1958), far till uppfinnaren Godtfred Kirk Christiansen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LEGO Disney Princess Isabelas magiska dörr 43201