Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Creator Racerbilstransport 31113

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska bilfantaster med den grymma byggleksaken LEGO® Creator 3in1 Racerbilstransport och bygg sedan om den till en kran eller minibogserbåt.Spännande racingäventyr väntar unga byggare med den briljanta byggleksaken LEGO® Creator 3in1 Racerbilstransport (31113). Den innehåller en lastbil med avtagbart släp som transporterar 2 snabba bilar som kan köras av på rampen så att barn kan uppleva racingaction.

Roliga leksaker för fantasifull lek Det finns 3 olika imponerande modeller att bygga och leka med i detta LEGO Creator 3in1 byggset. Barn kan skapa en lastbil med släp och 2 racerbilar, sedan bygga om den till en kran och en minibogserbåt, eller använda de 328 klossarna och delarna för att bygga något helt nytt.

De bästa leksakerna för kreativt byggande LEGO Creator 3in1 byggleksaker öppnar en värld av oändliga möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att älska alla spännande alternativ Creator 3in1 inspirerar barns fantasi och underhåller dem i timmar med ett fantastiskt urval av set, med läskiga varelser, snabba jetplan och detaljerade byggnader.Inspirera till oändliga kreativa lekar med det fantastiska leksetet LEGO® Creator 3in1 Racerbilstransport (31113) med 3 modeller i 1 – en biltransport, en kranbil och en bogserbåt med kran.Biltransportsetet innehåller 2 racerbilar, 1 blå och 1 röd, så att barn kan hoppa in bakom ratten och iscensätta spännande tävlingar på banan.Racerbilstransporten är en ledad lastbil med avtagbart släp med 2 bilar som kan lastas av och på de 2 ramperna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024