Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Creator Medeltida slott 31120

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn kommer att älska att resa tillbaka i tiden med detta fantastiskt detaljerade LEGO® Creator 3in1 Medeltida slott (31120). Det är fullspäckat med allt de behöver för att skapa fängslande berättelser – ett slott med 2 våningar och öppningsbar port, vattenkvarn, fängelse, kungasal, 3 minifigurer, leksaksdrake, 3 kycklingar och en råtta.

Slottet har även gångjärn så att det kan fällas ut och öppnas på baksidan.Grym 3-i-1-leksak som uppmuntrar barns passionerKreativa barn får chansen att bygga 3 olika modeller med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan börja med det medeltida slottet och sedan bygga om det till ett slottstorn med en katapult eller förvandla det till en livlig marknadsplats med vattenkvarn, torn och fängelse.Fantastisk present till barn som fångar deras fantasiLEGO Creator 3in1 byggleksaker låter barn njuta av fantasifulla lekar med 3 olika modeller i varje låda! Möjligheterna är oändliga eftersom varje modell kan byggas om till något nytt

Välj från ett fantastiskt utbud av 3-i-1-produkter, som krokodiler, nöjesparker och raketer.• Byggsetet LEGO® Creator 3in1 Medeltida slott (31120) kommer att fängsla barn med 3 modeller i 1 – ett medeltida slott, ett slottstorn och en medeltida marknadsplats.• Detta medeltidslekset innehåller 3 minifigurer – en smed och 2 medeltida vakter med imponerande vapen som gör barns spännande äventyr ännu roligare.• Slottet har 2 våningar och gångjärn så att det kan fällas ut och öppnas på baksidan för olika lekalternativ. Det har också en öppningsbar port, smedja, vattenkvarn, kungasal och ett fängelse.• Slottstornet har en fungerande leksakskatapult, medan den medeltida marknadsplatsen har en vattenkvarn, vakttorn och fängelse.• Detta LEGO® Creator 3in1 set med 1 426 delar är en givande bygguppgift för kreativa barn från 9 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.• Detta leksaksslott för barn är 26 cm högt, 31 cm brett och 28 cm djupt – perfekt storlek för lek eller för att stolt visa upp i ett sovrum.• Håll utkik efter fler LEGO® Creator 3in1 set som är nya för 2021, som Rymdfärjeäventyr (31117) och Pariserhjul (31119).• De 3 olika modellerna kan sättas ihop för att skapa ett iögonfallande megaslott om du köper 3 separata förpackningar.• I över sex decennier har LEGO® byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.• LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024