LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO® rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Hylla människans första månlandning med LEGO® Creator Expert byggsetet 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, som utvecklats i samarbete med NASA för att fira 50-årsjubileet för en historisk händelse som berörde hela världen Den här samlarmodellen består av en detaljerad kopia av Apollo 11s månlandare ”Örnen” och en platta som föreställer månytan, komplett medkrater, fotavtryck och den amerikanska flaggan.

Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege, medan retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronauter. Den här uppvisningsmodellen, med en ”Apollo 11 Lunar Lander”-skylt som pricken över i, erbjuder en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi och passar perfekt hemma eller på kontoret.

Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar. Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar.

Det här avancerade LEGO® setet innehåller en detaljerad kopia av månlandaren ”Örnen” med landningssteg och retursteg, samt en platta som föreställer månytan med krater, fotavtryck och den amerikanska flaggan. Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler som är nya för juni 2019, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege.

Retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronautminifigurer. Hylla rymdforskningen med den här detaljerade uppvisningsmodellen.

Tillbehör byggbar filmkamera och laserreflektor. ”Apollo 11 Lunar Lander”-skylten och de guldfärgade delarna är nya för juni 2019.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024