LEGO Classic Kreativa transparenta klossar 11013

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn kan ge vilken LEGO® skapelse som helst lite glitter med detta häftiga lekset – 8 roliga modellidéer med transparenta LEGO klossar, plus extra LEGO delar.Byggsetet LEGO® Classic Kreativa transparenta klossar (11013) innehåller ett bländande urval av genomskinliga LEGO delar i alla slags färger, former och storlekar, plus ett urval av spännande klassiska LEGO klossar, delar, ögon och hjul. Allt barn behöver för oändliga timmar av kreativ lek.

Ett perfekt lekset för små byggare från 4 år Detta högkvalitativa lekset innehåller 8 inspirerande byggidéer. Det finns en leksaksfågel, ett lejon, en robot, en enhörning, en rosa fågel, en trollkarl med trolldrycker och en fisk med en korallmiljö.

Och eftersom varje modell har en enkel bygguide och digitala bygginstruktioner kan även nybörjare uppleva stoltheten och glädjen i att bygga sina egna LEGO leksaker. Hjälper barn att utveckla viktiga livsfärdigheter LEGO Classic byggseten inspirerar pojkar och flickor att fantisera och skapa.

Barn kan bygga och leka med vänner och familj samtidigt som de utvecklar kreativa och fysiska färdigheter. Lärande har aldrig varit så roligt!Kickstarta barnens kreativitet med detta inspirerande lekset med 500 delar, inklusive en bländande samling transparenta LEGO® delar, plus klassiska LEGO klossar, ögon och hjul för att skapa 8 roliga modeller och mer.Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en fågel, ett lejon, en sköldpadda, en robot, en enhörning, en rosa fågel, en trollkarl med trolldrycker och en fisk i korallmiljö, plus extra LEGO® klossar för mer kreativt skoj!Att bygga och leka med de 8 leksakerna i leksetet LEGO® Classic Kreativa transparenta klossar (11013) är bara början

Det finns ett helt universum av kreativa lekmöjligheter för barn att utforska.En imponerande julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till nya LEGO® byggare, och till flickor och pojkar som vill ge sin LEGO klossamling lite glitter.Barn kan vara kreativa med 500 LEGO® klossar, inklusive ett brett urval av transparenta delar. Detta lekset kan också kombineras med andra LEGO originalset för ännu fler roliga bygglekar.Inuti lådan hittar du separata klosspåsar som var och en innehåller de LEGO® delar som krävs för att bygga 2 modeller.

Gör ditt val, öppna klosspåsen och låt det roliga börja!Innehåller tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.LEGO® Classic byggset inspirerar till fria, kreativa lekar Att stimulera barns kreativa tänkande och problemlösningsförmåga har aldrig varit så roligt!LEGO® klossar och delar tillverkas enligt stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med.Alla LEGO® lekset genomgår grundliga tester för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024