Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Great Vehicles Racerbil 60322

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Introducera barn till en rolig och spännande värld med leksetet LEGO City Racerbil (60322), med en bil i F1-stil, plus verktyg och en segerpokal. Lägg bara till mekaniker- och racerförarminifiguren för timmar av spännande raceräventyr!Roliga bygglekar för flickor och pojkar från 4 årDetta 4+-byggset innehåller en illustrerad tryckt bygguide och en LEGO startkloss som gör det lättare att börja bygga

Du får dessutom digitala bygginstruktioner i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Med denna fantastiska interaktiva guide kan barn zooma, rotera och visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.En värld av skojLEGO City Great Vehicles lekset sätter barn mitt i all action med coola leksaker som ger de fantasifulla lekarna en högre växel.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024