Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Great Vehicles Mobilkran 60324

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det här är ett fantastiskt lekset för barn som älskar byggfordon. LEGO City Mobilkran (60324) har massor av autentiska detaljer och funktioner.

Barn kan sänka ner stödbenen, rotera och förlänga kranarmen och höja och sänka vinschen. Med minifigurer i form av en kranoperatör och en förare kan barn hitta på realistiska rollekar i timmar.

Innehåller dessutom en LEGO City vägplatta.Med digitala bygginstruktionerMobilkranleksetet innehåller en tryckt bygguide samt digitala bygginstruktioner för barn från 7 år. Den fantastiska, interaktiva steg-för-steg-guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och låter barn zooma, rotera och visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.Den kreativa LEGO City världenLEGO City Great Vehicles byggset blir perfekta presenter till flickor och pojkar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024