LEGO City Fire Brandräddning och polisjakt 60319

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn som gillar actionspäckade lekar kommer att älska leksetet LEGO City Brandräddning och polisjakt (60319). Det har massor av lekinspirerande detaljer och coola fordon, däribland en brandpickup med en drönare, en polismotorcykel och en skurkbil.

Lägg bara till kattfiguren och de 3 minifigurerna, däribland brandmannen Bob från tv-serien LEGO City Adventures, så kan leken börja!Häftig byggleksak för barn från 5 årDetta set innehåller en bygguide med illustrerade steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner Den intuitiva, digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har fantastiska verktyg för att zooma och rotera så att barn kan visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.Den kreativa LEGO City världenLEGO City lekset erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med detaljrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla och obegränsade rollekar baserade på vardagshjältar och verkliga händelser. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024