Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Botanical Collection Orkidé 10311

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10311Njut av ett medvetet byggprojekt och skapa en vacker växtmodell för ditt hem med byggsetet LEGO® Orkidé (10311) för vuxna. Ta dig tid att skapa alla detaljer hos vasen och de vita och rosa blommorna.

Modellen har inspirerats av en riktig orkidé och har 5 blad vid basen och 2 vandrande luftrötter för att skapa en autentisk uppvisningsmodell. Bygg den räfflade vasen och fyll den med de bruna LEGO delarna för att återskapa barkblandningen som en riktig orkidé skulle stå i.Skapa en personlig modellArrangera din orkidé på flera olika sätt genom att rotera modellens stjälkar, blommor, rötter och blad för att skapa ett perfekt utseende.

Eller anpassa modellen genom att bygga om stjälkarna och skapa nya blomsterarrangemang.Bygg kreativitet, del för delUpptäck en plats för medveten närvaro och avkoppling med byggbara modeller från LEGO Botanical Collection, speciellt utformade för vuxna. Bygg en egen orkidé – Njut av ett givande byggprojekt när du skapar en växtmodell som kan liva upp hemmet eller kontoret med byggsetet LEGO® Orkidé 10311 Anpassa din modell – Rotera modellens stjälkar, blommor, rötter och blad för att skapa ditt favoritutseende, och bygg om stjälkarna för att skapa nya blomsterarrangemang Inspirerad av en riktig orkidé – LEGO® designerna har utfört ett minutiöst arbete för att skapa en modell som liknar originalet så mycket som möjligt, med ett fantastisk öga för detaljer Njut av bygget – Varva ner och ge dig själv tid med detta byggprojekt.

Oavsett om det är en present till dig själv eller till en växtälskare ät byggsetet LEGO® Orkidé speciellt utformat för vuxna byggare Från LEGO® Botanical Collection – Setet ingår i en samling byggset som inspirerats av riktiga växter och blommor och utformats speciellt för vuxna Hitta återanvända LEGO® delar – I setet finns dolda LEGO delar från andra set, som minifigursköldarna och dinosauriesvansarna som skapar modellens foderblad och rötter Dimensioner – Byggmodellen är 39 cm hög, 30 cm bred och 24 cm djup Ett projekt för vuxna – Denna LEGO® Orkidé ingår i en samling byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design och intrikata detaljer Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958 Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024