LEGO Botanical Collection

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin LEGO Botanical Collection. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori LEGO Botanical Collection. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin LEGO Botanical Collection.
Sortera

LEGO Botanical Collection

Hitta produkter inom kategorin LEGO Botanical Collection till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom LEGO Botanical Collection.

Lego kallas ett system av byggelement av plast som utvecklades 1949 av dansken Godtfred Kirk Christiansen (1920-1995). Det tillverkas och säljs av det danska leksaksföretaget Lego A/S. Lego kommer från danskans leg godt, på svenska "lek bra". Lego är ett familjeföretag som ingår i ägarfamiljens finansbolag Kirkbi A/S. Huvudkontoret ligger i Billund. Företaget startades av Ole Kirk Christiansen (1891-1958), far till uppfinnaren Godtfred Kirk Christiansen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LEGO Botanical Collection Papegojblomma 10289