LEGO Art Konstprojekt – Skapa tillsammans 21226

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Letar du efter ett roligt, socialt projekt med gör-det-själv-twist? Kolla in det kreativa setet LEGO® Art Konstprojekt – Skapa tillsammans (21226)! Samla vänner och familj, ta fram manualen och lek tillsammans när ni skapar personliga konstverk till väggen.Kreativt umgängeTillbringa tid med vänner eller familj med detta set, med en enkel, byggbar palett för att färgmatcha plattor och 9 bildalternativ i varje tema av 4 möjliga mat, mönster, ikoner och intressen Välj bilder att skapa och sätt sedan ihop dem för att skapa ett konstverk.

Ni kan också samarbeta för att skapa en stor bild av den ikoniska LEGO minifiguren.Något för allaTa ett steg tillbaka från vardagen, fokusera på en rolig, enkel och kreativ uppgift och bygg ett konstverk som är snyggt att visa upp. Visa upp vänners och familjemedlemmars personligheter med deras valda bilder, eller bygg om dem på ett helt annat sätt.

Vad du än väljer är detta set perfekt som julklapp till vänner eller släktingar som gillar pyssel och skapande.Ordna den mest kreativa sammankomsten någonsin med det snygga setet LEGO® Art Konstprojekt – Skapa tillsammans (21226), som ger din sociala grupp massor av roliga bilder att bygga och visa upp.Skapa rolig konst med detta unika LEGO® set, som innehåller över 4 000 delar, 9 kanvasplattor, en byggbar färgpalett för plattsortering, 2 unika upphängningsdelar och ett plattverktyg.Detta set låter din grupp fördjupa sig i en passion för gör-det-själv-kreativitet medan ni kopplar av och tillbringar tid tillsammans. Med massor av färgglada bilder kan detta set byggas och byggas om i all oändlighet.En fantastisk, kreativ present till pojkar, flickor och gör-det-själv-fantaster från 7 år.

Samarbeta för att bygga och visa upp en personlig bildsamling eller skapa ett konstverk av LEGO® minifiguren mot en stjärnbakgrund.Detta ombyggbara konstverk är 40x40 cm när det är färdigbyggt och erbjuder en lekfull men utmanande aktivitet för en grupp vänner eller en familj som gillar att samarbeta med gör-det-själv-projekt.När du öppnar setet får du en unik ”wow-upplevelse”, medan manualen och de 9 individuella seten med bygginstruktioner erbjuder en kreativ vägledning som guidar dig genom byggprocessen.LEGO® Art seten är perfekta samlarmodeller för gör-det-själv-entusiaster att visa upp på en vägg eller hylla. Seten erbjuder en givande byggupplevelse när du hittar nya sätt att uttrycka din kreativitet och personliga utveckling.LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.LEGO® delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att detta byggbara konstverk uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024