Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Art Jim Lees Batman samling 31205

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Superhjälte- eller superskurkfans, vi har setet för er. Skapa 1 av 3 porträtt med setet LEGO® Art Jim Lees Batman™ samling (31205).

Under byggets gång kommer du att uppleva andra meningsfulla känslor, som mindfulness. En njutbar zon av zen, där ett lugnt fokus ökar kreativiteten när du sätter varje platta på plats i detta samlarkonstverk.Stå upp för någontingBygg 1 av 3 porträtt av ikoniska DC Comics karaktärer Batman, Jokern eller Harley Quinn™.

Har du svårt att välja? Kombinera seten för att skapa 1 av 2 ultimata samlarmodeller. Skanna QR-koden och lyssna på soundtracket medan du skapar.

Här finns nästan 2 timmar med skräddarsytt innehåll som gör att du verkligen uppslukas av hobbyprojektet. Fullända konstverket med en särskild autografplatta innan du visar upp det på en vägg eller en hylla.Vad ska du skapa?Välkommen till LEGO set för vuxna – en plats för avkopplande och detaljrika projekt som hyllar underhållning, motorsport, resor, gaming, sport, vetenskap, teknik och historia. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024