LEGO Icons Real Madrid – Santiago Bernabéu stadion 10299

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett bygge som alla Real Madrid-fans kommer att älska. Med byggsetet LEGO® Real Madrid – Santiago Bernabéu stadion (10299) för vuxna kan du bygga en exakt modellversion av en av de mest hyllade fotbollsarenorna genom tiderna.

Så luta dig tillbaka och ta dig tid att upptäcka alla detaljer i denna samlarmodell.Dramat på matchdagenÅterupplev upplevelsen från den legendariska stadion medan du bygger biljettkontoret, publikplatserna, tunneln, avbytarbänken och planen. Fira historiska ögonblick med resultattavlor, mål och banderoller.

Njut av att bygga ikoniska detaljer som de 4 hörntornen, plus gångvägen utanför och trapporna. Modellen kan tas isär och taket kan lyftas av, så att du kan se interiören innan du visar upp modellen.Välkommen till din zonDetta set ingår i en samling LEGO byggmodeller för vuxna och är det tredje i en serie med LEGO fotbollsstadion.

Setet är ett givande projekt och en fantastisk presentidé till alla som älskar Real Madrid eller samlar på fotbollsprylar.Ett bygge för vuxna – Bygg en hyllning till dina fotbollshjältar medan du skapar alla detaljer i modellbyggsetet LEGO® Real Madrid – Santiago Bernabéu stadion (10299)En kopia av originalet – Våra LEGO® designer har omsorgsfullt lagt till alla ikoniska detaljer från Real Madrids verkliga fotbollsstadion i denna skalenliga modellversionVälbekanta detaljer – Se alla detaljer från stadion Santiago Bernabéu, som planen, målen, tunneln, avbytarbänken, resultattavlor, banderoller, publikplatser och trapporDetaljer från matchdagen – En tryckt Real Madrid-logotyp och lagbussen fulländar modellenTa isär för att se insidan – Modellen kan tas isär och taket kan tas av, så att du kan se interiörenDimensioner – Denna uppvisningsmodell är 14 cm hög, 44 cm bred och 38 cm djupIllustrerade bygginstruktioner – Setet innehåller bygginstruktioner som guidar dig och ger inspiration. Upptäck historien bakom stadion, plus intressanta detaljer om LEGO® modellenEtt projekt för vuxna – Detta LEGO® set ingår i en samling byggset designade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitekturMaterial i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material.

De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna modell är säker och robust .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024