Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Icons Camp Nou – FC Barcelona 10284

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

FC Barcelona-fans kommer att älska att visa upp sin passion för en av världens mest hyllade fotbollsklubbar med detta givande byggprojekt. Bygg alla detaljer i den mäktiga arenan Camp Nou, som Lateral-läktaren med sitt ikoniska motto ”Més Que Un Club” och den täckta Tribuna-läktaren, plus pressbås och själva fotbollsplanen.

Modellen är indelad i 5 sektioner för åtkomst till varje område.Fullmatad med detaljerFC Barcelona-fans vet hur de visar sin lojalitet till klubben och denna arenamodell gör precis samma sak! Använd LEGO® delarna och klistermärkena för att lägga till realistiska detaljer till din Camp Nou-modell – som Barça-skyltarna, den katalanska flaggan och resultattavlor Med en spelartunnel, VIP-ingång och lagbuss finns det många detaljer att upptäcka.Ge liv åt din passionDetta set är en del av en samling LEGO byggmodeller för vuxna som uppskattar vacker design.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024