Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Horizon Forbidden West: Tallneck 76989

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76989Bygg den ultimata LEGO® klossmodellen (76989) av den mest ikoniska Horizon-maskinen i Forbidden West långhalsen. Använd smart byggteknik för att återge de autentiska detaljerna hos denna Communications Class-maskin, från det släta, skivformade huvudet till de långa, smala benen.

Visa upp långhalsen på ett uppvisningsställ med klossbyggda detaljer från Horizons landskap, som en björk och ett rostigt stoppljus. Fullborda den imponerande modellen med minifiguren av Aloy med vapen, som är ny för maj 2022, plus en väktarfigur som kan ha blå, gula eller röda ögon.Bästa presentenSetet innehåller ett häfte med steg-för-steg-instruktioner, plus berättelsen om hur LEGO designerna skapade modellen, och blir en fantastisk Horizon-present till dig själv eller till spelfantasten i ditt liv.Bygg mindfulnessVälkommen till LEGO set för vuxna en zon av zen och handgripligt, kreativt byggande av detaljrika modeller som hyllar gaming, historia, resor, sport, vetenskap, teknik och underhållning.Höjd 34 cmBredd 21 cm (diameter på basplatta) .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024