Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Creator Expert Vespa 10298

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10298Dyk in i ett fokuserat byggprojekt med massor av stil med modellsetet LEGO® Vespa 125 för vuxna. Setet har inspirerats av en klassisk Vespa Piaggio från 1960-talet i pastellblått – en mycket sällsynt LEGO färg som garanterat kommer att tilltala byggfantaster.

För att fira Vespas 75-årsjubileum har LEGO designerna samarbetat nära med livsstilsvarumärket för att återskapa denna fantastiska modell i ett uppslukande bygge, speciellt för vuxna.Vackra detaljer och autentiska funktionerDen byggbara vespan har ett framhjul monterat på ena sidan, 2 sitsar, avtagbar motorkåpa med klossbyggd motor under, fungerande stöd, plus fungerande styrning, precis som originalet. Vespas logotyp, en klassisk italiensk registreringsskylt från 1960-talet, reservhjul, hjälm och en korg bak med tillbehör, bland annat en blombukett, fulländar modellen.Välkommen till din zonBygg kreativitet.

Bygg koncentration. Bygg din samling med drömfordon med exklusiva, autentiska modeller, speciellt utformade för vuxna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024