Onyx Boox Nova Air C Läsplatta med E-bläck i färg och Android 11 7.8"

Beställ Onyx Boox Nova Air C Läsplatta med E-bläck i färg och Android 11 7.8" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Onyx Boox Nova Air C Läsplatta med E-bläck i färg och Android 11 7.8" inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Boox Nova Air C är en läsplatta med färgat e-bläck, vilket höjer ribban avsevärt för användarupplevelsen med en läsplatta. Läs tidningar, faktaböcker eller studielitteratur och se materialet vakna till liv i 4096 olika färger! Den snabba Octa-core-processorn och 3 GB RAM tillåter snabba responstider och en imponerande uppdateringsfrekvens för den kombinerade läsbarheten av en läsplatta och hastigheten och mångsidigheten från en surfplatta

Fulladdad med Android 11 och Google Play Store vilket öppnar upp för möjligheten att installera valfri E-boktjänst, ljudboks-app eller butik för tidningar. För fodral, se (22760). .

Se gärna också

Kobo Libra 2 Sleepcover Fodral Svart

Kobo Libra 2 SleepCover är det bästa sättet att ta med dig din eReader vart du än går, anpassa den och se till att den ser snygg ut. Finns i skifferblå och svart. Denna SleepCover är skapad för att hänga med dig och det inbyggda stativet låter din eReader stå på egen hand i stående och liggande läge. Kobo Libra 2 vaknar automatiskt när du öppnar locket och går i sovläget när du stänger det.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter