Kobo Notebook Elipsa 2E med Kobo Stylus 2

Beställ Kobo Notebook Elipsa 2E med Kobo Stylus 2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Notebook Elipsa 2E med Kobo Stylus 2 inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Läs och skriv bekvämt på en 10,3 tums pekskärm med ComfortLight PRO för att minska blått ljus och ansträngningen för ögonen. Lyssna på ljudböcker från Kobo genom trådlös Bluetooth-teknologi.

Med 32 GB lagringsutrymme kan du ta med dig hela ditt bibliotek och alla dina anteckningar vart du än går. Den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E är tillverkad med återvunnen och havsbunden plast och är utformad för att ta tillvara alla dina geniala idéer.

Se gärna också

Kobo Libra 2 Sleepcover Fodral Svart

Kobo Libra 2 SleepCover är det bästa sättet att ta med dig din eReader vart du än går, anpassa den och se till att den ser snygg ut. Finns i skifferblå och svart. Denna SleepCover är skapad för att hänga med dig och det inbyggda stativet låter din eReader stå på egen hand i stående och liggande läge. Kobo Libra 2 vaknar automatiskt när du öppnar locket och går i sovläget när du stänger det.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter