Sidan innehåller annonslänkar

Jackery Explorer 240EU

Jämför produkt Jackery Explorer 240EU online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Jackery Explorer 240EU i kategorin Laddare här hos oss.

Produktinformation

Explorer 240 från Jackety är en lätt bärbar laddningsstation som kommer att vara en av dina bästa investeringar för äventyrslivet. Den portabla laddningsstationen är utrustad med ett 240Wh(16,8Ah) litiumbatteri och kan till exempel ladda en telefon upp till 24 gånger.

Den har en inbyggd MPPT-kontroll för maximal miljövänlig solenergiladdningseffektivitet. För att öka säkerheten har den dessutom ett batterihanteringssystem (BMS) som möjliggör kortslutningsskydd, spänningskontroll, temperaturkontroll och avancerade säkerhetsfunktioner.

Fyra enheter kan laddas samtidigt med Explorer 240 och den portabla laddningsstationen kan laddas på tre olika sätt och fortfarande användas under laddning. Jackery Explorer 240 kan kontinuerligt leverera 200W och är perfekt för enheter under 200W.

Smart och lätt att använda Den bärbara kraftstationen Explorer 240 är snygg, bärvänlig och lätt (3 kg) med sin användarvänliga design, bekväma och hållbara handtag och liten storlek. Med Explorer 240 krävs ingen extra installation, därför är denna bärbara laddningsstation med sina miljövänliga och tysta funktioner en av de bästa investeringarna för friluftsliv.

Batteri I stället för att använda elektricitet från bilen och låta motorn gå hela tiden för att ge elektricitet till olika enheter, till exempel kylskåpet eller för att ladda telefonen, låt Explorer 240 göra jobbet och skydda bilbatteriet. Den bärbara kraftstationen är utrustad med ett 240Wh(16,8Ah) litiumbatteri.

Du kan till exempel ladda din telefon 24 gånger, titta på tv i tre timmar, använda fläkten i 15 timmar eller ladda din drönare fyra gånger innan du behöver ladda den bärbara kraftstationen. Den bärbara kraftstationen har en inbyggd MPPT-kontroll för maximal miljövänlig solenergiladdningseffektivitet.

MPPT-kontrollen övervakar ständigt spänningen och strömutgången från solpanelerna och lägger därmed till upp till 23 % mer solenergiladdningseffektivitet. För att öka säkerheten med den bärbara laddningsstationen är den utrustad med ett batterihanteringssystem (BMS) som möjliggör kortslutningsskydd, spänningskontroll, temperaturkontroll och avancerade säkerhetsfunktioner.

Laddning Explorer 240 kan ladda fyra olika enheter samtidigt tack vare sitt AC-uttag, 12V biluttag och sina två USB-portar. Den smarta displayen kommer att informera dig om ingångseffekt, uteffekt och återstående batterinivå.

Explorer 240 kan laddas upp på tre olika sätt, antingen via solpanel (5,5H), AC Outlet (3,5H), eller Car Outlet (5H). Explorer 240 kan fortfarande användas medan den laddas.

Övrig Explorer 240 kan kontinuerligt leverera 200W uteffekt och är den perfekta kraftstationen för dina enheter som är under 200W. Dessutom, på grund av att den bärbara laddningsstationen använder högkvalitativa 18650 litiumjonbatterier, kommer den fortfarande att ha mer än 80 % kapacitet efter 500 cykler.

Produkter från kända varumärken
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter