OtterBox Premium Kabel USB C-Lightning, Snabbladdning 2m - Svart


Beställ OtterBox Premium Kabel USB C-Lightning, Snabbladdning 2m - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OtterBox Premium Kabel USB C-Lightning, Snabbladdning 2m - Svart inom kategorin Laddare Kablar.

Produktinformation

Slösa inte bort tid och slipp krångel när du laddar dina enheter med premiumkablar från OtterBox. De här kablarna är designade på ett genomtänkt sätt med branschledande mobilexpertis och beprövad kvalitet som är hållbar och pålitlig.• Upp till 4 gånger snabbare laddning** så du inte missar de stunder som betyder mest• Bevisat robust, stark och byggd för att hålla• Flätad nylon motverkar nötning och trassel• Böj-/flextestad 10 000 gånger för krävande användning• Förstärkt belastningsavlastning för anmärkningsvärd styrka och livslängd• Premiumkonstruktion med en yta av anodiserat aluminium• Inkluderar en förstklassig hanteringsfunktion för att linda upp kabeln för en smidig och enkel upplevelse• Designad för att fungera felfritt med dina favoriter bland fodral och tillbehör från OtterBox• Stödjer USB USB Power Delivery-snabbladdningsteknik .

Från kunskapsbanken

Premium

Premium kan avse: Premium Publishing – ett bokförlag. Premium (bensin) – en tidigare beteckning på oktantal för bensin Renault Premium – lastbil Premium Rush – en amerikansk långfilm från 2012 Premium – andra steget i en affärsmodell, se Freemium

Apparatkabel

Apparatkabel avser vanligtvis en jordad kabel med en hankontakt av typen CEE 7/7 och en honkontakt av typen IEC-60320-C13. Kabeln är vanlig som strömförsörjning för bland annat stationära datorer, skrivare, ljudutrustning och andra apparater som behöver en jordad anslutning till 230 volt. Kontakterna kan antingen vara raka eller vinklade.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Batteriladdare

Batteriladdare är en elektrisk apparat som används för att ladda och återuppladda laddningsbara batterier. Man ska endast ladda s.k. laddningsbara batterier som är avsedda för batteriladdare. Laddade batterier kan sedan användas och laddas många gånger om. Det finns olika typer och styrkor av batteriladdare och laddningsbara batterier. Ett nyköpt laddningsbart batteri ska vanligtvis fulladdas i batteriladdaren innan det kan användas. Ett batteri som återuppladdas bör ofta inte vara helt slut när laddningen påbörjas.